Iris Kunnen-van Bussel

Ergotherapeut

Met veel plezier werkt Iris sinds 2010 bij Susanne Maas praktijk voor ergotherapie. Op 1 januari 2013 ben zij samen met haar collega Susanne een maatschap aangegaan. In 2001 heeft Iris de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool Zuyd afgerond en in 2003 heeft zij haar diploma Zorgwetenschappen aan de Universiteit Maastricht behaald. Na korte tijd werkzaam te zijn geweest als ergotherapeut in een verpleeghuis, heeft zij via een detacheringsconstructie gewerkt bij verschillende CIZ-kantoren en gemeenten.

Iris heeft zich bezig gehouden met indicatiestelling, advisering en training op het gebied van de AWBZ en de Wmo. Van 2007 tot 2011 is zij werkzaam geweest bij de gemeente Roosendaal. Aanvankelijk als klantmanager Wmo, later als verantwoordelijke voor het uitvoeringsbeleid ten aanzien van de Wmo en Volksgezondheid.
Iris vindt het belangrijk dat mensen zelfstandig kunnen (blijven) functioneren in hun eigen omgeving en levert graag een bijdrage aan de kwaliteit van leven van haar cliënten. De wensen en behoeften van haar cliënt staan centraal.